Ammouda Villas
Ammouda Villas
Ammouda Villas
Ammouda Villas
Ammouda Villas
Ammouda Villas
Ammouda Villas
Ammouda Villas
Ammouda Villas

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι βίλες του Ammouda Villas έχουν σχεδιαστεί ως αυτόνομες πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες υποδομές και ανέσεις τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς τους χώρους. Οργανώστε το δικό σας BBQ στις εγκαταστάσεις του κήπου, αξιοποιήστε τις μεγάλες επιπλωμένες βεράντες για χαλάρωση κάθε ώρα της ημέρας, απολαύστε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα στην τηλεόραση από τα δορυφορικά κανάλια, επωφεληθείτε από το δωρεάν wi-fi και το δωρεάν πάρκινγκ. Οι κουζίνες είναι πλήρως εξοπλισμένες και λειτουργικές (με πλυντήριο πιάτων και ψυγείο) προκειμένου να μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματα σας. Κόψτε φρέσκιες σαλάτες από τον λαχανόκηπο μας και φάτε φρέσκα αυγά από το κοτέτσι μας. Ακόμα και τον χειμώνα, οι βίλες μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένες ώστε να θυμίζουν χειμωνιάτικο σκηνικό. Χαλαρώστε μπροστά στο τζάκι, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας, στην ηρεμία της περιοχής.

Το μεγαλύτερο θέλγητρο των Ammouda Villas όμως δεν είναι άλλο από την απέραντη παρθένα παραλία της Τρανής Αμμουδιάς που απέχει λίγα μόλις μέτρα από τον κήπο του συγκροτήματος. Στην παραλία παρέχονται εντελώς δωρεάν στους φιλοξενούμενους των βιλών ομπρέλες και σεζλόνγκ καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Στις βίλες  δεχόμαστε κατοικίδια ζώα* βάρους έως 5 κιλών, όπου φιλοξενούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Η φροντίδα και η προσοχή των ζώων αποτελεί αποκλειστική αστική και νομική ευθύνη των ιδιοκτητών τους.

* Απαγορεύεται να κατεβάζετε τα σκυλιά στην παραλία μπροστά από τις βίλες.