Χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα

Μόλις μερικά βήματα μακριά από την παραλία μπορείτε να βρείτε τις Ammouda Villas. Με τη δική μας ιδιωτική παραλία, διαμορφώνουμε ένα μοναδικό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας, ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας σε μια παρθένα, ήσυχη τοποθεσία στη Χαλκιδική.

Online Κράτηση
Αναζήτηση

Τοποθεσία

Το Ammouda Villas βρίσκεται στον κόλπο της Τρανής Αμμούδας ( Λιβρόχιο ) 20 μόλις μέτρα από την, σπάνιας ομορφιάς, ιδιωτική μας παραλία. Τα γαλαζοπράσινα, καθαρά νερά μαζί με την χρυσαφή αμμουδιά της, την έχουν αναδείξει σε μία από τις ομορφότερες παραλίες στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Η τοποθεσία μας είναι ιδανική καθώς συνδυάζει την ελεύθερη και κοντινή πρόσβαση στην παραλία ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να εξερευνήσετε και την γύρο περιοχή. Σε απόσταση 1 χμ. θα συναντήσετε το λιμανάκι του Όρμου Παναγίας όπου θα μπορέσετε να φάτε φρέσκο ψάρι στις ταβέρνες της περιοχής, ενώ δεν πρέπει να παραλείψετε να ανεβείτε σε ένα από τα καραβάκια μας που κάνουν τον περίπλου του Αγίου Όρους.

Η Χαλκιδική

Η Χαλκιδική είναι ένας παγκοσμίου φήμης τουριστικός προορισμός. Αποτελείται από τρεις καταπράσινες, επιμήκεις χερσονήσους: την Κασσάνδρα, την Σιθωνία και το όρος Άθω (Άγιο Όρος).

Η Σιθωνία

Η Σιθωνία είναι η δεύτερη σε σειρά χερσόνησος και μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει ίσως τις ομορφότερες παραλίες της Χαλκιδικής.

Παραλίες

Στη Σιθωνία, εκτός από την ιδιωτική παραλία του Ammouda που απέχει λίγα μόλις μέτρα από την villa σας, αν έχετε όρεξη για εξορμήσεις μπορείτε να επισκεφτείτε διάφορες παραλίες.

Άγιο Όρος

Το Άγιο Όρος είναι μια “Αυτόνομη Μοναστική Πολιτεία” αποτελούμενη από 20 μοναδικής αρχιτεκτονικής αξίας, μονές ενώ έχει χαρακτηριστεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από τη UNESCO.

Why book with us?
Booking directly with us will guarantee you the best price possible!
Join the Ammouda Villas Members club and get 3% additional discount for your bookings.
Click on the link below to find out more: https://ammoudavillas.reserve-online.net/?view=loyalty