Αξέχαστες Οικογενειακές Διακοπές

Οι Ammouda Villas συνιστούν το ιδανικό περιβάλλον για τις οικογενειακές σας διακοπές. Προσφέρουμε πολυτελείς, ευρύχωρες βίλες δίπλα σε μια πανέμορφη ιδιωτική παραλία της Χαλκιδικής. Χαλαρώστε και απολαύστε την ηρεμία της φύσης. Δημιουργούμε αναμνήσεις που θα θυμάστε για πάντα...

Online Κράτηση
Αναζήτηση

Οι Βίλες

Το Ammouda villas, διαθέτει προς ενοικίαση 5 πολυτελείς βίλες. Οι 4 είναι βίλες με θέα θάλασσα 120 τ.μ. Με ισόγειο και πρώτο όροφο, ενώ μπορούν να φιλοξενήσουν 6 άτομα και έχουν θέα θάλασσα. Δίπλα από κάθε μεζονέτα υπάρχει ένα αυτόνομο Δίκλινο Δωμάτιο (μπάνιο, κλιματισμός, τηλεόραση, ψυγείο) με δυνατότητα φιλοξενίας 2 επιπλέον ατόμων, σύνολο 8 άτομα. Ο σχεδιασμός των βιλών με τα δίκλινα δωμάτιά τους είναι τέτοιος ώστε να εξυπηρετούν μεγάλες παρέες και οικογένειες. Σε περίπτωση που δεν αξιοποιηθούν τα δίκλινα δωμάτια έτσι, διατίθενται προς ενοικίαση ξεχωριστά από τη μεζονέτα και είναι ιδανικοί για ζευγάρια.

Τέλος διαθέτουμε προς ενοικίαση την “Ground floor” βίλα, 50 τ.μ. Με θέα στον κήπο, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα.

Οι βίλες μας είναι σχεδιασμένες πολύ προσεκτικά και με μεράκι. Έχουμε χρησιμοποιήσει υλικά και χρώματα που δημιουργούν μια οικία και ζεστή ατμοσφαίρα στον φιλοξενούμενο. Τέλος, η Βίλα με Θέα Θάλασσα και η Βίλα Ισογείου είναι εφοδιασμένες με σύγχρονο οικιακό εξοπλισμό πολυτελείας, καθώς και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Οι Βίλες μας λειτουργούν όλο το χρόνο!

Εξερευνήστε τις όμορφες βίλες μας στη Χαλκιδική: Βίλα με Θέα Θάλασσα | Βίλα Ισογείου | Δίκλινο Δωμάτιο

Βίλες με Θέα Θάλασσα

Εάν ψάχνετε μια μοντέρνα, άνετη, καθαρή βίλα ακριβώς δίπλα στη θάλασσα για τις οικογενειακές σας διακοπές, τότε αυτή είναι η ιδανική σας επιλογή! Η βίλα με Θέα Θάλασσα των Ammouda Villas στη Χαλκιδική έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθετε σαν να είστε στο σπίτι σας, εμπεριέχοντας μοντέρνα στοιχεία διακόσμησης και συνδυάζοντας την ομορφιά της φύσης με την πολυτέλεια.

Βίλα Ισογείου

H πετρόκτιστη Βίλα Ισογείου των Ammouda Villas έχει επιφάνεια 50 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά έως και 4 άτομα. Αποτελείται από μια βασική κρεβατοκάμαρα και ένα υπνοδωμάτιο με δυο μονά κρεβάτια. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα βρίσκεται σε έναν ενιαίο χώρο μαζί με την τραπεζαρία και το καθιστικό.

Δίκλινο Δωμάτιο

Το ανεξάρτητο Δίκλινο Δωμάτιό μας στον Όρμο Παναγιάς στη Χαλκιδική είναι απολύτως αυτόνομο και διαθέτει μπάνιο, κλιματισμό και τηλεόραση. Είναι διακοσμημένο με μοντέρνα έπιπλα σε γήινες αποχρώσεις.

Why book with us?
Booking directly with us will guarantee you the best price possible!
Join the Ammouda Villas Members club and get 3% additional discount for your bookings.
Click on the link below to find out more: https://ammoudavillas.reserve-online.net/?view=loyalty